Departamentele noastre

MARKETING 5 joburi

Departamentul de Marketing realizează și implementează strategia de comunicare pentru întreaga companie, fiind responsabil de promovarea show-urile pe toate canalele de comunicare. Echipa de cercetare analizează rezultatele obținute.

DIGITAL 4 joburi

Digital inovează în materie de conținut și publicitate, ocupându-se de site-urile de știri și sport, promovând divertismentul pe ProTV.ro și site-uri de nișă. VOYO, serviciul nostru principal de streaming, oferă conținut exclusiv fără reclame.

PRODUCȚIE 3 joburi

Departamentul de producție internă e responsabil de realizarea emisiunilor și serialelor. Echipa de casting contribuie prin găsirea de noi oameni talentați.

SERVICII PRODUCȚIE 3 joburi

Serviciile de producție sprijină întregul proces de creare de conținut. Acesta include operațiuni de filmare, editare, grafică, tehnicieni de studio, electricitate, transmisiuni de teren, recuzită, styling, șoferi și planificarea resurselor.

PROGRAME 2 joburi

Este responsabil de achiziționarea și organizarea programelor de televiziune, servind drept centru de control al canalului. Lista de programe întocmită asigură difuzări zilnice fără întreruperi.

ȘTIRI 2 joburi

Cu un angajament constant față de calitate și integritate jurnalistică, echipa noastră aduce telespectatorilor nu doar știri, ci și perspective și contexte esențiale pentru înțelegerea mai profundă a evenimentelor zilnice.

VÂNZĂRI 1 job

Gestionează vânzarea serviciilor și dezvoltarea parteneriatelor, având ca obiectiv principal promovarea produselor. Prin tactici inovatoare și strategii personalizate, își propune consolidarea prezenței și impactului pe piață.

JURIDIC 1 job

Departamentul juridic realizează evaluări amănunțite ale deciziilor de afaceri, asigurând conformitatea juridică și rezolvând cu pricepere disputele și provocările juridice.

TEHNIC 1 job

Monitorizează difuzarea, transmisia, știrile și producția, garantând calitatea listei de redare, gestionând semnalele, administrând arhiva video și întreținând echipamentele de producție.

FINANCIAR 1 job

Departamentul Financiar integrează echipele de contabilitate, control al producției, raportare, FP&A, trezorerie și audit intern pentru gestionarea eficientă a resurselor financiare și evaluarea controalelor interne conform standardelor impuse.

CARRIAGE SALES 0 joburi

Carriage Sales gestionează drepturile de retransmisie la nivel global. Acesta negociază acordurile, aplică prevederile și asigură conformitatea cu reglementările audiovizuale, colaborând cu organismele de reglementare și asociațiile.

IT 0 joburi

Departamentul IT gestionează sistemele web ale PROTV, dezvoltând și întreținând site-uri precum știrileprotv.ro. De asemenea, acesta supraveghează infrastructura IT, securitatea și asistența pentru sistemele critice din cadrul departamentelor.

SPORT 0 joburi

Prin intermediul transmisiunilor live, interviurilor exclusive și reportajelor de teren, Departamentul de Sport aduce pasiunea și energia sportului direct în casele telespectatorilor. Editorii redau prin articole detaliile evenimentelor sportive.

ADMINISTRATIV 0 joburi

Departamentul administrativ asigură un spațiu de lucru sigur și confortabil, oferind sprijin în ceea ce privește întreținerea, gestionarea furnizorilor, utilizarea spațiului de birouri, curățenia și securitatea.

RESURSE UMANE 0 joburi

Departamentul de Resurse Umane se preocupă de tot ce ține de angajați, concentrându-se pe alinierea organizațională, recrutare, dezvoltarea carierei, salarizare, beneficii, politici și oferirea de sprijin pentru aceștia, în diverse situații.