Urmărește spectacolul carierei tale, aici, la PRO TV!

Oamenii talentați apar pe micile ecrane, dar și în spatele camerelor de filmat. Dacă te numeri printre ei, aplică la unul dintre posturile disponibile.

ECHIPE

Găsește-ți echipa

Credeai că televiziunea înseamnă doar prezentatori, cameramani și regizori? Aici ai toate departamentele din care poți face parte. Alege-l pe cel care ți se potrivește!

DIGITAL

Digital inovează în materie de conținut și publicitate, ocupându-se de site-urile de știri și sport, promovând divertismentul pe ProTV.ro și site-uri de nișă. VOYO, serviciul nostru principal de streaming, oferă conținut exclusiv fără reclame.

PROGRAME

Este responsabil de achiziționarea și organizarea programelor de televiziune, servind drept centru de control al canalului. Lista de programe întocmită asigură difuzări zilnice fără întreruperi.

ȘTIRI

Cu un angajament constant față de calitate și integritate jurnalistică, echipa noastră aduce telespectatorilor nu doar știri, ci și perspective și contexte esențiale pentru înțelegerea mai profundă a evenimentelor zilnice.

PRODUCȚIE

Departamentul de producție internă e responsabil de realizarea emisiunilor și serialelor. Echipa de casting contribuie prin găsirea de noi oameni talentați.

LOCAȚII

Locațiile noastre

PRO TV este prezent pe micile ecrane din toată țara și dincolo de granițe, iar acțiunea din spatele camerelor are loc în sediul din București și în Stațiile Locale din țară.

București

11 joburi

Timișoara

0 joburi

Brașov

0 joburi

Constanța

0 joburi

Cluj

0 joburi

Iași

0 joburi

DESPRE NOI

ASTA-I CARIERA

Inovație

La Pro TV, considerăm că inovația este forța motrică a progresului. Căutăm în permanență soluții creative la provocări, încurajăm o cultură a curiozității și adoptăm o mentalitate de creștere.

Parteneriat

Parteneriatele puternice reprezintă fundamentul succesului. Colaborăm la nivel intern și extern pentru a atinge obiective comune, valorificând diverse competențe și perspective.

Pozitivitate

Pozitivitatea alimentează mediul nostru de lucru și favorizează un sentiment de bunăstare. Promovăm o atitudine de tip "pot face", sărbătorim succesele și ne sprijinim reciproc în fața provocărilor.

Onestitate

La Pro TV, onestitatea este piatra de temelie a integrității noastre. Comunicăm în mod sincer și transparent, promovând încrederea în cadrul organizațieiși cu părțile interesate.

Responsabilitate

Ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile și deciziile noastre, precum și pentru impactul acestora asupra părților interesate și asupra mediului înconjurător.