Urmărește spectacolul carierei tale, aici, la PRO TV!

Oamenii talentați apar pe micile ecrane, dar și în spatele camerelor de filmat. Dacă te numeri printre ei, aplică la unul dintre posturile disponibile.

ECHIPE

Găsește-ți echipa

Credeai că televiziunea înseamnă doar prezentatori, cameramani și regizori? Aici ai toate departamentele din care poți face parte. Alege-l pe cel care ți se potrivește!

MARKETING

Departamentul de Marketing realizează și implementează strategia de comunicare pentru întreaga companie, fiind responsabil de promovarea show-urile pe toate canalele de comunicare. Echipa de cercetare analizează rezultatele obținute.

DIGITAL

Digital inovează în materie de conținut și publicitate, ocupându-se de site-urile de știri și sport, promovând divertismentul pe ProTV.ro și site-uri de nișă. VOYO, serviciul nostru principal de streaming, oferă conținut exclusiv fără reclame.

PRODUCȚIE

Departamentul de producție internă e responsabil de realizarea emisiunilor și serialelor. Echipa de casting contribuie prin găsirea de noi oameni talentați.

SERVICII PRODUCȚIE

Serviciile de producție sprijină întregul proces de creare de conținut. Acesta include operațiuni de filmare, editare, grafică, tehnicieni de studio, electricitate, transmisiuni de teren, recuzită, styling, șoferi și planificarea resurselor.

LOCAȚII

Locațiile noastre

PRO TV este prezent pe micile ecrane din toată țara și dincolo de granițe, iar acțiunea din spatele camerelor are loc în sediul din București și în Stațiile Locale din țară.

București

21 joburi

Timișoara

0 joburi

Brașov

1 job

Constanța

1 job

Cluj

0 joburi

Iași

0 joburi

DESPRE NOI

ASTA-I CARIERA

Inovație

La Pro TV, considerăm că inovația este forța motrică a progresului. Căutăm în permanență soluții creative la provocări, încurajăm o cultură a curiozității și adoptăm o mentalitate de creștere.

Parteneriat

Parteneriatele puternice reprezintă fundamentul succesului. Colaborăm la nivel intern și extern pentru a atinge obiective comune, valorificând diverse competențe și perspective.

Pozitivitate

Pozitivitatea alimentează mediul nostru de lucru și favorizează un sentiment de bunăstare. Promovăm o atitudine de tip "pot face", sărbătorim succesele și ne sprijinim reciproc în fața provocărilor.

Onestitate

La Pro TV, onestitatea este piatra de temelie a integrității noastre. Comunicăm în mod sincer și transparent, promovând încrederea în cadrul organizațieiși cu părțile interesate.

Responsabilitate

Ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile și deciziile noastre, precum și pentru impactul acestora asupra părților interesate și asupra mediului înconjurător.