Încarcă CV-ul tău

Descoperă-ți potențialul profesional făcând primul pas către oportunități interesante - înregistrează-ți CV-ul acum și lasă-ți călătoria în carieră să înceapă!

Toate deciziile privind angajarea vor fi luate fără a ține cont de vârstă, rasă, credință, culoare, religie, sex, cetățenie, naționalitate, orientare sexuală, identitate sau exprimare de gen, informații genetice și/sau biometrice, stare civilă sau orice alt criteriu protejat de lege.

Când aplicați pentru un job în cadrul PRO TV, vom procesa datele dvs. personale în scopul procesului de recrutare și vă vom contacta pentru orice alte oportunități, în funcție de competențele și calificările dvs. profesionale și informațiile puse la dispoziția PRO TV.

Pentru detalii suplimentare despre colectarea, procesarea, utilizarea, stocarea și protecția datelor dvs. personale, vă rugăm să citiți cu atenție nota noastră de informare pentru candidați disponibilă aici.

Prin apăsarea butonului "Trimite" de mai jos, recunoașteți că ați citit nota noastră de informare pentru candidați și că înțelegeți modul în care datele dvs. vor fi prelucrate de PRO TV.